Тотото и синът му зверски убиха софийски бизнесмен за неуредени

...
Тотото и синът му зверски убиха софийски бизнесмен за неуредени
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на зверски убития край Пампорово бизнесмен

Тотото и синът му свиреп убиха софийски предприемач за неуредени сметки

Столичният предприемач Венцислав М. е 45-годишният мъж, чието тяло бе намерено в микроязовир по пътя за Пампорово. Преди няколко часа се разбра, че той е бил прочут с прякора Гунето.

По последни данни мъжът е бил премахнат преди няколко дни, само че униформените са извадили тялото от водите едвам нощес. За ликвидиране на Венцислав са задържани неговите съдружници и съдържатели на заведения в Нареченски бани - тотомилионерът от зората на демокрацията Севдалин Б. и синът му Младен Б. 45-годишният Севдалин Тотото държи две заведения в Наречен и района, които са били подпалвани неведнъж заради отколешни разногласия за пари.

Основната версия и претекст за убийството е, че мъжете са дължали крупна сума пари на Венцислав. Марин, който единствено преди ден е навършил 26 години, е съучастник на Венцислав във компанията " Венмар 2017 " ООД, както и шеф на сдружението.

Фирмата е със седалище и адрес на ръководство в София, а предметът ѝ на активност е употреба на търговски обекти и заведения за публично хранене, ресторантьорство, хотелиерство. През нея е управлявало крайпътното заведение, ситуирано малко по-нагоре от Нареченски бани в посока Пампорово, където най-вероятно се е развила смъртоносната кавга сред мъжете.

По обучение убитият Венцислав е психолог, има магистърска степен във Великотърновски университет, ученик е и на Югозападния университет в Благоевград. Мъжът е управлявал еднолично още две компании за хотелиерство и ресторантьорство - " Вендес " ЕООД и " Бастър Бестър " ЕООД, написа блиц.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР