Тотомилионерът от благоевградското село Покровник Румен Пеовски, който преди два

...
Тотомилионерът от благоевградското село Покровник Румен Пеовски, който преди два
Коментари Харесай

Тотомилионерът Румен Пеовски издъхна в реанимацията на МБАЛ-Благоевград

Тотомилионерът от благоевградското село Покровник Румен Пеовски, който преди два дни опита да се самоубие, като погълна селскостопанска отрова Б58, е умрял в реанимацията на МБАЛ-Благоевград късно нощес.

 Един от последните тотомилионери опита да се самоубие с отрова Б58 Виж още

59-годишният мъж бе настанен в лечебното заведение в неделя. Той бе в сериозно положение, което не разреши превозването му в София. Пораженията, които отровата е нанесла на вътрешните му органи, са били несъвместими с живота, безапелационни са лекарите. Въпреки услилията им, Пеовски е изгубил битката за живот.

Към момента не е ясно за какво тотомилионерът е протегнал ръка към отровата. През последните месеци Румен Пеовски е живеел самичък, откакто майка му е умряла. Съпругата и децата му от години пък живеят в чужбина.

През април 2017 година безработният мъж завоюва джакпота от близо 1.7 млн. лв. в играта " 6 от 42 " на спортния тотализатор с фиш на стойност 1.20 лв.. Печалбата пристигна при Пеовски с цифрата 3 - в последния миг той решил да промени числата, с които играел 30 години, и вместо 2, избрал 3.

Голямата облага обаче му донесе единствено неприятности. Няколко месеца, откакто удари
джакпота, Румен Пеовски бе настанен в психиатрия за 3 месеца по искане на Районната прокуратура поради нахлуване над съседи с косачка и ловна пушка.

Съседи описват, че мъжът злоупотребявал с алкохола и ставал нападателен, а за похлупак негов другар го даде на съд. Мъжът има искания към половината от облагата, защото от години двамата играели с общи цифри, и също така е платил 60 стотинки, което е половината от печелившия фиш.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР