Тото от „Скандау“ се е изхранвал с чалга. Рапърът години

...
Тото от „Скандау“ се е изхранвал с чалга. Рапърът години
Коментари Харесай

Не, това не е гаджето на Тото от ВИП Брадър! Но за сметка на това няма да повярвате каква е на хубавеца от СкандаУ

Тото от „Скандау“ се е изхранвал с чалга. Рапърът години наред е заработвал, пишейки фолк части за второкласни изпълнителки от лекия род. Една от постоянните му клиентки била певицата на „Диапазон Рекърдс“ Ашли.

Дълго даже я мислели за негово гадже. Заради околните си работни връзки с Ашли любимецът на феновете на „ВИП Брадър“ от време на време ходел по всемирски събирания на разположение с нея. Много от сътрудниците му даже считали, че двамата имат интимни връзки. Оказало се обаче, че близостта им е единствено по работа.





Всъщност Тото най-малко от 3 години има връзка с момиче от Перник, което се споделя Яна Червенкова. За нея не се знаят доста детайлности, като се изключи че е съумяла толкоз крепко да го оплете, че той не смеел да намерения за друга, преди да влезе в Къщата и дамите сами да стартират да се натискат за компанията му.

Познати на Яна настояват, че била доста непретенциозно момиче. Въпреки че връзката им не е загадка, тя най-малко към този момент отхвърля да се изявява в медиите като гадже на Тото. Според слуховете, това било условие на риалитито, което възнамерявало да трансформира рапъра в секс признака на сезона, написа седмичник.

Според тв продуцентите, това щяло да е мъчно, в случай че на феновете се натяква, че има сериозна другарка.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР