Тотнъм следи отблизо нападателя на Рома Тами Ейбрахам. 25-годишният англичанин

...
Тотнъм следи отблизо нападателя на Рома Тами Ейбрахам. 25-годишният англичанин
Коментари Харесай

Тотнъм оглежда Тами Ейбрахам

Тотнъм следи от близко нападателя на Рома Тами Ейбрахам. 25-годишният англичанин е набелязан от " шпорите " за лятната селекция на клуба и не е изключено той да насочи и публична оферта за него, написа " Фишайес ".

За разлика от първия си сезон за " вълците ", в който Ейбрахам означи 27 гола във всички шампионати и оказа помощ на тима да завоюва Лигата на конференциите, през тази акция футболистът е с много по-скромни индикатори. Той има едвам 9 попадения и 7 асистенции. Въпреки това англичанинът си остава много класен нападател и в Тотнъм считат, че може да усили конкуренцията в офанзивата, където отборът е прекомерно подвластен от Хари Кейн.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
Смята се, че от Рома са склонни да изслушат предложения за Ейбрахам. " Вълците " са подготвени да се разделят при предложение от порядъка на 40-45 милиона евро, а сходна сума няма да е проблем за клуб като Тотнъм.

" Шпорите " обаче може да срещнат конкуренция за подписа на Ейбрахам, който е мечтан и от Манчестър Юнайтед, а обстановката следи и някогашният му клуб Челси.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР