Тотнъм ще започне преговори за нападателят на Манчестър Юнайтед Антони

...
Тотнъм ще започне преговори за нападателят на Манчестър Юнайтед Антони
Коментари Харесай

Тотнъм започва преговори за Марсиал през следващата седмица

Тотнъм ще стартира договаряния за нападателят на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал през идната седмица. Французинът, който не попадна в селекцията на Дидие Дешан за Световното състезание, е една от главните цели на Маурисио Почетино. Ръководството на Тотнъм пък желае бързо да покаже на аржентинеца, че ще избави обещанието си да му обезпечи по-амбициозна селекция, каквото бе и изискването на Почетино да подпише нов контракт с клуба.

Според " Дейли Мейл " Даниел Леви ще отпусне на мениджъра на Тотнъм най-малко 100 милиона паунда за селекция, като значима част от тази сума ще бъде изхарчена точно за Марсиал.

Големият проблем за лондончани при реализирането на тази договорка ще бъде желанието на Манчестър Юнайтед да си върне съвсем цялата инвестиция, която направи за французина през 2015-а. Тогава " алените дяволи " заплатиха в началото 38 милиона паунда за Марсиал, само че с всички бонуси сумата набъбна до 58 милиона. От " Олд Трафорд " желаят цялата сума, с цел да пуснат 22-годишния нападател в Тотнъм.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР