Тотнъм счупи трансферния си рекорд с първото си ново попълнение

...
Тотнъм счупи трансферния си рекорд с първото си ново попълнение
Коментари Харесай

"Тотнъм" счупи трансферния си рекорд със защитник на "Аякс"

" Тотнъм " счупи трансферния си връх с първото си ново попълнение за това лято. Английският вицешампион притегли централния бранителя на " Аякс " Давинсон Санчес. " Шпорите " ще платят 40 милиона паунда за 21-годишния колумбиец, заяви " Скай спорт ".

" Щастливи сме да обявим, че постигнахме сделка с " Аякс " за прехвърлянето на Давинсон Санчес. Остава единствено играчът да премине медицински прегледи и да получи работна виза ", разгласи британският клуб посредством своя формален уебсайт.

" Аякс " купи Санчес единствено за 5 милиона евро от " Атлетико насионал " през лятото на 2016 година Още в първия си сезон той впечатли с изявите си и беше определен за футболист на годината в клуба.

We are delighted to announce we have reached agreement with Ajax for the transfer of Davinson Sanchez subject to medical & work permit. pic.twitter.com/bCjP3ur3Ca
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) 18 август 2017 година

Амстердамци бяха покрай дубъл, само че останаха на точка зад първенеца " Фейенорд " в Холандия и изгубиха от " Манчестър юнайтед " с 0:2 във финала на Лига Европа.

" Искам да благодаря на треньора, мениджмънта, играчите и почитателите на " Аякс ". Това е страховит трансфер, който ще ми помогне да развия кариерата си ", съобщи Санчес, който през предишния сезон вкара цели шест гола в 32-та си мача в холандското състезание.

" Много съм разчувствуван, че подписах с огромен клуб като " Тотнъм ". Нямам самообладание да стартира работа с Маурисио Почетино и играчите и да се срещна с всички в клуба ", сподели още бранителят, който има два мача за националния тим на Колумбия.

Досегашният връх за най-скъп входящ трансфер на " Тотнъм " се държеше от французина Муса Сисоко, за който предишното лято бяха платени 30 милиона паунда на " Нюкасъл ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР