Тотнъм продължава търсенето на още един нов централен защитник. В

...
Тотнъм продължава търсенето на още един нов централен защитник. В
Коментари Харесай

Тотнъм иска да се подсили с бранител на Челси

Тотнъм продължава търсенето на още един нов централен бранител. В клуба към този момент си осигуриха услугите на Кристиан Ромеро от Аталанта, само че желанието на Нуно Еспирито Санто е да има още един първокласен централен защитник, който да си партнира с аржентинеца. Поредното име, което се спряга за трансфер при “Шпорите”, е това на Курт Зума от Челси, оповестява “Скай Спортс”.

26-годишният французин наподобява не влиза в проектите на мениджъра на Челси Томас Тухел. Той бе препоръчан като разменна монета за Жул Кунде от Севиля, само че отхвърли сходен вид. Интерес към него има и от Уест Хам, само че високите му финансови условия са препъникамък за сходен трансфер. Така прекосяване в състава на Тотнъм наподобява като най-хубава опция за бранителя.

Зума има 10 гола в 151 мача за Челси, откакто бе притеглен от Сент Етиен през 2014 година. Футболистът обаче по този начин и не съумя да си завоюва титулярно място при сините, като постоянно бе пращан чартърен в разнообразни тимове. Той не взе присъединяване в първия мач за сезона против Кристъл Палас (3:0), а в случай че Челси притегли Жул Кунде от Севиля, възможностите му за изява ще намалеят още повече.

Французинът има контракт с лондончани до 2023 година. Смята се, че от “Стамфорд Бридж” са подготвени да го пуснат при оферта от порядъка на 25 милиона паунда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР