Тотнъм е един от клубовете, които следят ситуацията с крилото

...
Тотнъм е един от клубовете, които следят ситуацията с крилото
Коментари Харесай

Тотнъм се огледа в белгийската звезда на Брайтън

Тотнъм е един от клубовете, които наблюдават обстановката с крилото на Брайтън Леандро Тросар, твърди Daily Mail “. 28-годишният белгиец има контракт с „ чайките “ единствено до края на сезона. Той не беше в състава на Брайтън при успеха над Мидълзбро с 5:1 за ФА Къп в събота, което провокира спекулации, че може и да бъде пред трансфер.

Тросар вкара 25 гола и записа 14 асистенции в 121 мача за клуба, откогато се причисли от Генк през 2019-а година. През този сезон той има седем попадения във Висшата лига, в това число и хеттрика на „ Анфийлд “ против Ливърпул през месец октомври предходната година. Порталът Transfermarkt.com прави оценка цената му на 30 милиона евро.

Неговият клиничен завършващ удар и отличното му равнище на работа с топката привлякоха вниманието на голям брой тимове от Англия, като съгласно информациите Челси също има мераци за неговия автограф. 

Тросар към този момент показа преди време, че може в даден миг да се причисли към „ сините “, зада събере още веднъж с някогашния си управител Греъм Потър, само че в този момент може да бъде податлив да се приемине в тима на Антонио Конте, който ще се опита да се укрепи в нахлуване, откакто Ричарлисон ще бъде отвън игра за неопределен срок.

are monitoring attacker Leandro Trossard.
— The Spurs Express (@TheSpursExpress)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР