Благодаря на строителя, който успя в срок да си изпълни

...
</TD
>Благодаря на строителя, който успя в срок да си изпълни
Коментари Харесай

Кметът: Новата детска ясла ще бъде преместена в А13, където има огромно пространство

" Благодаря на строителя, който съумя в период да си извърши поетите задължения. Решаваме казуса с дефицита тук-там в детските градини освен в " Тракия ", само че и в целия Пловдив. Предстоят още две детски градини, които до края на годината ще бъдат отворени "

Това сподели пред Plovdiv24.bg кметът на Пловдив след откриването на новата детска градина, която се намира зад 126 блок в " Тракия ".

" Проектантите са подготвени с детската ясла. Ще бъдат изпратени документи към МОН, с цел да може всички да бъдат удовлетворени. Когато вършим нещо хубаво, като детска градина, не трябва да има негативи. Проявих емпатия към жителите от микрорайон А11, влязох им в обувките. До тях се строят редица жилищни комплекси. Успяхме да чуем жителите и надлежно новата детска ясла ще бъде преместена в А13, където има голямо пространство ", сподели Димитров.

" Днес ще отида на Източната врата, с цел да видя по какъв начин се оправят. Дали сме им напън, за първи път имаме координиране на строителите. Вчера съм се чул с изпълнителите на " Кукленско шосе ", нещата вървят. Много е значимо да има етапност на плановете и да няма напрежение. ", добави кметът за настоящите планове в Пловдив.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР