Тошко Йорданов ще бъде разпитан по казуса с отправените заплахи

...
Тошко Йорданов ще бъде разпитан по казуса с отправените заплахи
Коментари Харесай

Разпитват Тошко в прокуратурата за Йоловски

Тошко Йорданов ще бъде разпитан по проблема с отправените закани против министъра на електронното ръководство Александър Йоловски за публични поръчки.

От прокуратурата оповестиха, че е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по работа против длъжностно лице от Министерството на електронното ръководство, в хода на което се проверява и упражняван ли е напън към длъжностни лица.

От държавното обвиняване обясниха, че на министър Йоловски е назначена защита поради събраните данни и казаното от него, във връзка с отправяни му закани.

Два дни преди първия тур на локалните избори, ръководителите на парламентарните групи на ГЕРБ Десислава Атанасова и на " ИТН "  Тошко Йорданов заявиха, че Йоловски e съобщил за оказан му напън от Кирил Петков и от депутата от " Демократична България " Божидар Божанов. Стана ясно и, че министърът на електронното ръководство и фамилията му са с защита.

По-късно съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отхвърли да е оказвал напън върху министъра на електронното управление Александър Йоловски за публични поръчки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР