Тошко Йорданов отблъсна 99% от хората на партията със своето

...
Тошко Йорданов отблъсна 99% от хората на партията със своето
Коментари Харесай

Радостин Василев: Тошко Йорданов отблъсна 99% от хората на ИТН с поведението си

Тошко Йорданов отблъсна 99% от хората на партията със своето ужасяващо държание. Задължително би трябвало да се отиде на избори.

Това разгласи спортният министър в оставка Радостин Василев пред " Събуди се " по " Нова телевизия ".

" Има Такъв Народ беше основана като партия, която трябваше да изчегърта ГЕРБ и да промени метода на ръководство на страната, а се оказа, че тя връща модела. Това е изменничество по отношение на гласоподавателите. Има Такъв Народ нямат към този момент цел и идея. Нямат смисъл от своето битие, откакто съобщи главното нещо, за което беше основана ", съобщи Василев.

Неизпълненият изследователски мандат, връчен на " Продължаваме Промяната ", не е изненада за него.

" Още при започване на процеса след напускането на шестимата от Има Такъв Народ, след това и моето овакантяване, имах чувството, че няма да съумеят в събирането на депутати, що се касае до групата на Има Такъв Народ. След действието, което направихме, имаше доста напън. Те избират да не осъществят личната си воля, а да останат правилни на един подправен гуру ", добави той.

По време на диалозите с съдружните сътрудници и самостоятелни депутати с Политическа партия не са били обсъждани постове.

" Единственото нещо, което с сътрудниците коментирахме са управническата и законодателната стратегия. Така Политическа партия се опитваше да убеждава народни представители. Този модел го вкараха те за пръв път - с стратегии, не с пари и постове ", безапелационен бе Василев.

Той означи, че скоро ще разгласи нов план, като загатна, че той ще формиран от други, напуснали редиците на Има Такъв Народ.

" Новата ни партия по-скоро ще бъде в центъра. България има потребност от партия, която да пази националния интерес ", разясни Василев

Министърът в оставка беше безапелационен, че идната стъпка са нови предварителни парламентарни избори.

" Няма никакъв смисъл да се търси поддръжка от Има Такъв Народ. Задължително би трябвало да се отиде на избори. Тошко Йорданов отблъсна 99% от хората на партия със своето ужасяващо държание. За мен Има Такъв Народ остава едно отчаяние, горест и труд, вложен през годините Оттук-нататък Има Такъв Народ нямат никакъв късмет да участват в Народно събрание ".

Той отхвърли да е чупил офиса на Има Такъв Народ в Плевен.

" Това са цялостни измислици! Нищо не ме тормози, тъй като не съм мръднал отвън закона и съм чист пред съвестта си. Ще ги осъждам, ще имат жестоки проблеми. Всичко би трябвало да се потвърждава в тази страна ", акцентира Василев
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР