Тортата Мелания“ заема почетно място на витрината на сладкарница край

...
Тортата Мелания“ заема почетно място на витрината на сладкарница край
Коментари Харесай

Родният град на Мелания Тръмп в Словения се надява славата му да остане

Тортата „ Мелания “ заема почетно място на витрината на сладкарница край единствения хотел в.
Вълни от лек, златист шоколад се вият върху покрития с крем мус от бял шоколад - цветова скица, определена в чест на най-известната щерка на Севница,, споделя в репортаж от града сътрудник на Военновъздушни сили.
През последните четири години хората в Севница се снабдиха с, въпреки и дребна, интернационална популярност, с цел да разпространяват своя словенски град и неговите артикули. Но в този момент, когато президентството на Тръмп навлиза в последните си седмици, има чувството за края на една епоха и за Севница.
„ Искахме тортата да бъде елегантна, да прилича Мелания - със злато, поради семейство Тръмп и бяла поради Белия дом “, споделя Нуса Видмар, собственичка на сладкарница „ Слащичарна Юлия “.
Съдържа и ядки, които бяха сезонна съставна част, когато Мелания Тръмп стана първа дама през януари 2017 година
Посетителите идват в този град с население от 5000 души по лъкатушен маршрут, който следва река Сава през гора и излиза при дъскорезница, където трупите са струпани високо върху ремаркетата.
На крайбрежията на Сава, на малко пътешестване отвън града, не будеща интерес фигура, стъпила на дънер, подвига ръка – незнайно дали е в неволя или привет, фенът би трябвало да реши.
Това е втората версия на скулптура, наречена просто Мелания. Оригиналната дървена фигура, която даже не приличаше мимолетно на известната някогашна жителка на Севница, беше изгорена от незнаен подпалвач през лятото.
 Мелания - идната загуба на Тръмп? Мелания - идната загуба на Тръмп?
Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп чака с неспокойствие края на президентските компетенции на брачна половинка си, с цел да подаде заявление за бракоразвод...
В Севница усърдно отделят политиката от тангенциалната си връзка с Вашингтон, установи Военновъздушни сили.
„ В нашата сладкарница идват доста хора от целия свят - всички те пробваха торта „ Мелания “, само че не мисля, че са пристигнали просто за тортата “, отбелязва собственичката. " Това беше огромно нещо за нас - огромно нещо и за Словения. Това беше исторически миг - и не мисля, че ще забележим подобен миг още веднъж. "
Но това не значи завършек на изгодите, които връзката с Мелания ще донесе на Севница.
Вътре в крепостния палат от 16-ти век на хълма над града се продава сбирка от локални артикули с марка „ Първа дама “. За някои това може да наподобява като осребряване, а какво може да направи Мелания Тръмп, в случай че има колбас, наименуван в нейна чест, може единствено да се гадае.
Въпреки идното овакантяване на Мелания Тръмп от Белия дом, Севница реши да продължи да предлага продуктите си „ Първата дама “ и даже да добави още продукти в гамата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР