Тортата е красивия финал на всяко тържество. Тя е желание

...
Тортата е красивия финал на всяко тържество. Тя е желание
Коментари Харесай

Тенденции 2022 в най-сладката мода: Сватбена “гола“ торта и левитиращи замъци

Тортата е красивия край на всяко празненство. Тя е предпочитание от захар и крем, което се трансформира в сладостен спомен, след края на празника. Тортата е специфичната поанта на най-чаканите празници в живота ни – рожденни дни, женитба, кръщене.

Затова и ролята на сладкаря е извънредно значима – с изключение на умел занаятчия, той би трябвало и да е психолог, който майсторски да облече във форма всяко сладко предпочитание.

Лятото е сезонът, в който се вършат огромни тържества и несъмнено, най- натовареният за сладкарите. Освен, че би трябвало да обезпечат стотици красиви сладки изкушения, те би трябвало и прецизно да наблюдават за трендовете, с цел да могат техните клиенти да предложат на гостите си едно друго прекарване.

Какви са трендовете при тортите за сезон 2022 година разкриват експертите от, където се предлага огромно многообразие от модели и избор на усети, сватбени фигурки и топери за свършек на тортата. Там клиентите получават безвъзмездна консултация за сватбена торта, а след като изберат мечтания сладкиш, получават и безвъзмездна дегустация.

Ето част от настоящите сватбени торти на 2022:

Индивидуални мини торти за всеки посетител подредени на ефектна пирамидална стойка.



Една другата Сватбена торта с самостоятелни тортички за всеки посетител, декорирани със свежи плодове, a в сърцевината, сочни кадифеночервени блатове, бухнал чийзкрем и малини. Перфектно уравновесен типичен усет. Нарекохме я Ред Форест.

Сватбена Гола торта



Името на по този начин наречената " гола " торта идва от там, че това е торта на която ясно се открояват блатовете в профил и това е търсеният резултат. Те са в доста добра композиция с декорация от естествени цветя съгласно сезона, тематиката и цвета на сватбата.

Рустик сватбена торта



Много подобаваща за градинска женитба. Изработена е в гальовен ретро жанр.

Бохо сватбена торта



Натурални цветове и дървен топер пъзел Mr&Mrs.

Сладкарницата предлага и сватбени дарове за посетители, като кутийка хрупкави френски макарони персонализирани с буквите на младоженците и датата на сватбата.



Торти за Кръщене

Торта за кръщене с библия.



Тя е персонализирана с името на детето и датата на Светото Кръщение.

Нестандартни левитиращи торти

За момче



Торта на инат на гравитацията с Мечета и Сладоледи от Торти Чочко.

Много разчупена и ексцентрична детска торта с която ще смаете гостите на вашето тържество. Етажите на тортата безусловно се реят във въздуха, придържани от самите мечета. Много ефектна и впечатляваща!

За момиче



Нежна и розова с огромен баснословен палат, слончета и клатеща се принцеса. Като в същинска приказка. Така наречената " Левитираща торта " има за цел да пресъздаде илюзията, че част от украсата на тортата се рее във въздуха над нея.

Заедно с тортата, клиентите могат да поръчат и дарове за кръщенето:



- кутия прясно изпечени меденки с същински мед и ароматна канела или декорирани меденки със захарно тесто с разнообразни рисувани ангелчета.

Другото прелъщение за родителите и кръстниците са бонбоните за подарък или почерпка на гостите, в красиво завършени бонбониери с 32 бонбона от тънък млечен шоколад с разнообразни бебешки дизайни и пожелания.





Поръчки могат да бъдат направени във всички обекти на Торти Чочко в града на адреси:

Обекти Торти Чочко в Пловдив
пл. „ Централен “ 1бул. “Христо Ботев” 150бул. “6-ти Септември” 143

Доставката на тортата е в деня на тържеството.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР