Тормоз в яслата: Медицинска сестра бута и обижда 2-годишни деца. Сигнал

...
Тормоз в яслата: Медицинска сестра бута и обижда 2-годишни деца. Сигнал
Коментари Харесай

Тормоз в яслата: Медицинска сестра бута и обижда 2-годишни деца


Тормоз в яслата: Медицинска сестра бута и наскърбява 2-годишни деца. Сигнал за неприятно отношение към деца в 131-а детска градина „ Флора ” в София. Служител в заведението твърди, че здравната сестра там бута и наскърбява 2-годишните деца.

„ На 11 октомври ми беше първият работен ден. В 13. 00 ч., когато децата си легнаха, си тръгнах по свое предпочитание. Отношението на здравната сестра не е обикновено. Побутваше децата, наскърбяваше ги. Позволи си да удари едно от тях. Хранеше ги на мощ, защото не трябвало да се изхвърля храна. Казах й, че това не е редно и тя ми се извини. Директорката не беше на работа, имаше заместител. Обясних какво съм видяла и й споделих, че желаех да напусна. Директорката ми предложи да ме реалокира в друга група, само че отхвърлих ”, описа дамата, подала сигнала.

По думите й в градината няма топла вода, а гърнетата на децата са в неприятно положение. От Районната община оповестиха, че е започнала инспекция по случая.

„ Поискани са писмени пояснения на всички чиновници. Децата са спокойни, всекидневно влизам в групата. Няма място за терзание. Относно водата, тя е топла, само че не гореща, тъй като сме на слънчеви колектори. До момента не са постъпвали недоволства от родители.Г-жа Славкова е извънредно блага и съблюдава всички правила ”, изясни Камелия Котева. Родители защитиха управата на градината и разясниха, че до момента не е имало сходни проблеми.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР