Торино, 31 март 2024 г За да отпразнува своята 75-та

...
Торино, 31 март 2024 г За да отпразнува своята 75-та
Коментари Харесай

Честит рожден ден Абарт!

Торино, 31 март 2024 г

За да отпразнува своята 75-та годишнина, Scorpion-ът разкрива някои извънредни фотоси на новия Abarth 600e, най-мощният Abarth до момента. На своята 75-та годишнина Abarth прави в действителност специфичен подарък на своята общественост с три нередактирани фотоси на новия Abarth 600e Scorpionissima: най-мощният Abarth до момента, оборудван с 240 к.с., машинален диференциал с лимитирано превъртане и спортно наличие.

Привлекателно е идеалното определение на интериора на новия Abarth 600e Scorpionissima: арматурното табло, обогатено с графики на Abarth, извънредна шарка и тъмна среда са някои от характерностите на мистериозната кабина, украсена с елементи като заплашителния Скорпион на кормилото колело или цветни шевове.

Състезателната душа на Abarth 600e Scorpionissima е изразена от специфични специални седалки със спортно ентусиазъм и състезателен волан с кожени и Alcantara® вложки, засилващи хладнокръвието и спортния дух на автомобила.

Вътрешният дизайн също по този начин включва тунелен похлупак за в допълнение място за предпазване в кабината, околна светлина, с цел да подчертае енигматичните интериори, и 10-инчово радио NAV за оптимално развлечение по време на живота на борда. Информационно-развлекателната система със характерна за Abarth графика дава на лидера страници за премерване на продуктивността и специфична секция за елементарно включване и изключване на безпогрешния тон на Abarth, обезпечен от Sound Generator. Тези функционалности придават уникалност на този нападателен автомобил във връзка с свързаността и удоволствието от шофиране.

Тази година марката Scorpion пожелава цветущ Великден с повече от едно великденско яйце и няма самообладание за идната среща през юни, с цел да открие целия външен тип на нападателния Abarth 600e, най-мощният Abarth до момента.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР