Тор: Любов и гръмотевицище бъде с продължителност 2 часа и

...
Тор: Любов и гръмотевицище бъде с продължителност 2 часа и
Коментари Харесай

Тор: Любов и гръмотевици се нарежда сред рекордьорите по времетраене на Marvel

" Тор: Любов и гръмотевици " ще бъде с дълготрайност 2 часа и 30 минути. Така той ще се трансформира в третия най-дълъг филм в целия MCU, изпреварвайки четвъртото място на „ Отмъстителите: Безкрайна война “ с една минута. Въпреки това, „ Вечните “ и „ Отмъстителите: Краят “ към момента са по-дълги.

Докато всички търпеливо чакаме да забележим " Тор: Любов и гръмотевици ", наподобява излизат от ден на ден детайлности за новия филм на MCU. Слуховете се разнасят и вълнуват почитателите по целия свят за най-новата глава от пътешествието на Тор Одинсон. Появи се още един слух, който се отнася до продължителността на новия филм. Според него " Тор: Любов и гръмотевици " ще бъде с дълготрайност 2 часа и 30 минути. Ако се окаже правилен, това ще направи " Тор: Любов и гръмотевици " един от рекордьорите в границите на MCU. Със своите 2 часа и 30 минути този нов филм за Тор ще се трансформира в третия най-дълъг филм в целия MCU, изпреварвайки четвъртото място на „ Отмъстителите: Безкрайна война “ с една минута. Въпреки това, „ Вечните “ и „ Отмъстителите: Краят “ към момента са по-дълги. Освен това той ще бъде с цели 20 минути по-дълъг от " Тор: Рагнарок ". Какъвто и да е казусът с продължителността, нямаме самообладание да забележим този нов епос.

И въпреки всичко, филм в 2 часа и 30 минути ще бъде много дълъг във връзка с разказването на тази нова епична история. От друга страна, това хипотетично дълго времетраене може да се окаже по-полезно, с цел да наваксат всички със събитията, които са се случили, откогато за финален път видяхме Тор. Освен това е належащо да се отдели известно време, с цел да се покаже по какъв начин Джейн Фостър е станала задоволително почтена да владее Мьолнир и да се трансформира в Могъщия Тор.

В момента Тайка Уайтити е един от най-известните режисьори и се трансформира в още по-известен артист. Режисьорът и артист обществено съобщи, че този филм е най-хубавото нещо, което в миналото е правил. Ние сигурно бихме го приветствали, защото сме подготвени да забележим и предисторията, в която ще влезе Крисчън Бейл в ролята на Гор, богът касапин.

Филмът " Тор: Любов и гръмотевици " ще се завърти в кината на 8 юли и сигурно ще получим търсените отговори за това накъде ще поеме симпатичният господ по-нататък.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР