ТОПСПОРТ публикува мнение във Фейсбук на бившия ни колега -

...
ТОПСПОРТ публикува мнение във Фейсбук на бившия ни колега -
Коментари Харесай

Осъзнайте се, фейсбук войводи и революционери!

ТОПСПОРТ разгласява мнение във " Facebook " на някогашния ни сътрудник - Иван Тепавичаров. Ето какво написа той за обичания си Левски в страницата " Футболът с Тепавичаров ":

" Някаква спартаклийска страница, представяща се за " Сектор Б " (която по случайност не смее да подлага на критика актуалното ръководство) през вчерашния ден изкашляла нещо в жанр " България на три морета ". Позор било, позор било, че левскари отишли да гледат мач на Гьозтепе и да се видят с Мъри Стоилов, по какъв начин може да замесват Левски с турци, по какъв начин по този начин знаме ще развяват... Призовават да сме се разграничили от " тази дивотия "... Пази Боже!

От коя дивотия, бе, фейсбук " войводи " и " революционери "?! От кой " срам " да се разграничаваме? В кой век живеете, несъмнено половината (ако не и повече) от вас не знаят нищо за Васил Левски, отвън това по какъв начин наподобява, с цел да си го татуирате на прасеца. Вие ли ще защитавате делото на Апостола?! А знаете ли нещо за това дело?! Тогава за какво не протестирате и не късате ризи, когато обичаният ви тим се готви в...Турция в същия този миг? Защо ходите да почивате там, за какво ходите на пазар там, за какво въртите кючеци и щракате с пръсти на същата тази турска музика, " борци за истина "?!

Тръгнали да лепят етикети на Пепи Димитров...На човек, който е направил и продължава да прави толкоз за левскарството, колкото вие всички вкупом и на един % не можете да си визиите да извършите. Я се осъзнайте, бе!

Как пък не сте толкоз сериозни, до момента в който унищожават " Левски " пред очите ни/ви. Или когато принизяват иконата Гунди до китайски чепик от Илиянци?! Да, ето това към този момент е позор, срам, дивотия. От които вие не се разграничавате, комфортно пропускате, че дори продължавате да я подкрепяте. И по този начин, до момента в който отново се сетите, че би трябвало да ходите на язовира, с цел да се молите на " рибаря с спортния екип ".

П.С. - честита поредна победа, тренер! Само Левски СВОБОДЕН! Левски на Мъри и Ивков! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР