topsport.bgТрудните и уникални съчетания донесоха медал на грациите ниОтлично представяне

...
topsport.bgТрудните и уникални съчетания донесоха медал на грациите ниОтлично представяне
Коментари Харесай

Страхотни! Ансамбълът ни със сребро в многобоя на Световната купа в Пезаро!

topsport.bg

Трудните и неповторими съчетания донесоха орден на грациите ни

Отлично показване на българския отбор по художествена гимастика в първото съревнование за сезона. Грациите ни завоюваха сребро в многобоя на Световната купа в Пезаро, Италия.

Ансамбълът ни по художествена гимнастика завоюва сребърен орден в многобоя на Световното купа, която се организира в Пезаро, Италия.

Грациите ни в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Трааст, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова събраха общ брой от 49.600 след осъществяване на две съчетания - на три обръча и два чифта бухалки (25.650 точки). През първия ден, представителките ни си осигуриха 23.950 след комбиниране на пет топки.



Титлата в многобоя бе извоювана от Русия със общ брой от 51.050 точки. Трети пък останаха домакините от Италия с 49.400.

Отборната борба на шампионата в Италия продължава и в неделя, когато ще се състоят финалите на двете съчетания. Нашите девойки ще се борят за оценките и на пет топки, и на три обръча и два чифта бухалки.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР