Топмоделът Цеци Красимирова ще се врече във вечна вярност на

...
Топмоделът Цеци Красимирова ще се врече във вечна вярност на
Коментари Харесай

Цеци Красимирова вдига сватба с американски мултимилионер

Топмоделът Цеци Красимирова ще се врече във безконечна честност на американския мултимилионер Майкъл Струмейтис.

Всъщност двамата се познават от близо 10 години – интервал, в който ту са се събирали, ту разделяли, само че до момента, когато към този момент дефинитивно взимат решението да прекарат остатъка от живота си дружно под покрива на красива къща в Барселона, писа „ Шоу “.

Роденият в Илинойс предприемач има най-голямата компания за произвеждане на органични аграрни добавки в света. А когато приказва за Цеци, постоянно е с неприкрито удивление.

„ Това може би е един от най-разбраните хора в България! Тя беше простреляна в главата! Хората въобще не осъзнават през какво е минала! Тя има необикновен шанс, че се е върнала още веднъж към живота! Цеци има ужасно възприятие за комизъм, доста нежна и блага жена е, и в случай че хората я опознаят, те ще се влюбят в нея, тъй като е прелестен човек! “, бе споделил преди време пред националното издание Струмейтис.

Малцина знаят, че през 2011-а предприемачът е опериран по неотложност и едвам не починал на операционната маса. Тогава точно Цеци е неразделно до него, до момента в който се възвърне. „ Заминах за Лос Анджелис, Калифорния, с цел да си направя пластична интервенция на носа, който счупих при игра на баскетбол и… да се подмладя малко… Мускулите почнали да ми се разпадат на операционната маса – целият протеин от мускулите изтичал в кръвта ми!

За 24 часа съм изгубил 5 кг мускулна маса! Сърцето ми е спряло! Това е доста необичаен случай, разказан в медицината. Лекарите не били виждали такова нещо. Беше ужасно! Останах 3 седмици в болничното заведение. След това се върнах в Барселона и там продължих лекуването си. Животът тотално ми се промени след тази интервенция “, споделя той.

Тогава Цеци го е взела от летището и го е закарала у дома. Грижила се е за него, защото чудесно е разбирала през какво минава той, защото и тя е предходна през същия пъкъл след престрелката. И по този начин му е помогнала той да се върне напълно към живота.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР