Топмоделът Ирен Онтева посрещна звезден рожден ден. Популярната манекенка, чиято

...
Топмоделът Ирен Онтева посрещна звезден рожден ден. Популярната манекенка, чиято
Коментари Харесай

Мистерия: На колко години стана Ирен Онтева?

Топмоделът Ирен Онтева посрещна звезден рожден ден. Популярната манекенка, чиято кариера стартира още в средата на предишния век, е отседнала в един от най-скъпите хотели в Рим, откри Lupa.bg. Цената на нощувката там варира в летния сезон към 1200 eвро.



Ирен Онтева на рождения си ден в първокласния хотел в Рим

Петзвездният бутиков хотел разполага с няколко басейна, СПА център и шикозно обзаведени стаи. Като същинска принцеса, Онтева посрещнала рождения си ден в ресторанта на хотела, който има три звезди „ Мишлен “, а сметката на човек стартира от 230 евро, освен това без да се включва алкохола.

Прави усещане, че Онтева е все по този начин ослепителна и хубава и за нея времето като че ли е спряло. Е, има си пояснение за това - нито е орала, нито е копала, на процедура няма и ден трудов стаж в живота си. До нея постоянно е имало състоятелно мъже, които да я глезят.

Мистерия остава и възрастта на пенсионираната моделка. Официално се знае, че тя е родена през 1975 година, т.е. би следвало да е навършила 48. Нейни колежки обаче злобно подмятат, че в действителност тя е с 3 години по-възрастна и е родена през 1971-а, т.е. към този момент е предходна 50.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР