Топлото време се оказа фатално за някои столични хипермаркети, които

...
Топлото време се оказа фатално за някои столични хипермаркети, които
Коментари Харесай

Бесен клиент: „Билла“ продава развалена храна

Топлото време се оказа съдбовно за някои столични хипермаркети, които си разрешават да продават развалени храни, оплака се гневен консуматор пред Lupa.bg. Най-често с влошен усет от неприятно предпазване се оказват нетрайните артикули като микс салатите с майонеза, меките салами и яйцата. Прецаканият клиент се ожали от развалени храни от студената витрина на един от филиалите на „ Билла ” този уикенд.

„ Предястията на витрината имаха ужасяващ тип, като на престояли няколко дни. Безобразно изглеждаше съветската салата, както и така наречен пикантна ”, изясни купувачът. Накрая помолил компромисно за кутия с ориз със зеленчуци. Столичанинът обаче бил безпределно сюрпризиран, когато отворил пластмасовата кутия у дома, от която го лъхнала миризма на вкиснато.

За страдание „ Билла ” не за първи път не маха храните от витрината си развалените храни и продължава да ги предлага на клиентите. Често се случва по празници или през уикенда студените предястия и салатите да се продават със завехнал тип, който е прекомерно надалеч от комерсиалния.

Някои от предястията в действителност са в период на валидност, само че очевидно се скапват прибързано в горещините. Това обаче значи, че или хладилните витрини са некачествени, или няма добър надзор в магазина - да се отстраняват от щандовете за продажба развалените ястия.

Източник:
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР