Топлофикация София започва от днес общото включване на отоплението в

...
Топлофикация София започва от днес общото включване на отоплението в
Коментари Харесай

Топлофикация пуска парното в София

" Топлофикация София " стартира от през днешния ден общото включване на отоплението в столицата, оповестиха от пресцентъра на сдружението във вторник.
Поетапно ще бъдат включени първо детските градини, образователните и здравните заведения, по-късно жилищните здания във всички региони и най-после административните здания и стопанските консуматори.

Съобщението идва на фона на високите дневни температури в последните дни и на прогнозата, че те ще се запазят до края и на тази седмица.

Според нормативната уредба общото включване на отоплението в София може да стартира след три поредни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12°C и прогноза от Национален институт по метеорология и хидрология за трайно захлаждане.

От " Топлофикация София " припомнят на клиентите да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела след стартиране на отоплението, както и да ревизират електронните си уреди за дялово систематизиране. В случай, че екранът им е загаснал, клиентите би трябвало неотложно да потърсят подпомагане от обслужващата ги компания - топлинен счетоводител.

Важно е преди стартирането на отоплението клиенти да приключат всички поправки и да запълнят източените съоръжения. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена, тъй като това значи, че в някое жилище ремонтът към момента не е завършил.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР