Топлофикация Софияуспя да осъди жена от Русе и да запорира

...
Топлофикация Софияуспя да осъди жена от Русе и да запорира
Коментари Харесай

Топлофикация София осъди русенка, без да има имот и да е живяла в столицата, за неплатено парно

" Топлофикация София " съумя да осъди жена от Русе и да запорира банковите ѝ сметки, без русенката да е имала парцел или пък да е живяла чартърен в столицата, заяви Нова телевизия.

Преди две седмици Цанка Димитрова разкрила, че банковите ѝ сметки са запорирани. Направила инспекция и открила повода - дълг към " Топлофикация София ".

" Аз в никакъв случай не съм живяла там, в никакъв случай не съм имала парцел, кацала съм няколко пъти на летището ", споделя Цанка Димитрова.

В първия миг новината за запора провокирала смях у Цанка, тъй като ѝ припомнила по какъв начин през 2015 година още веднъж е била наказана от столичната „ Топлофикация “ за 3000 лева без да е дебитор. Преди шест години реагирала мигновено, наела юрист, подала сигнал в прокуратурата и съумяла да потвърди, че не е дебитор. Тогава до запор на банковите ѝ сметки не се стигнало.

" Подадох тъжба в Комисията за персоналните данни, подадох тъжба в Районната прокуратура, които в действителност установяваха, че има нарушаване по отношение на моите персонални данни, само че всичко свърши до такава степен ", споделя Цанка.

Този път обаче неразбираемо по какъв начин " ТоплофикацияСофия " са я осъдили за сумата от 9000 лв..

" Беше някакъв огромен потрес за мен, тъй като бяха на три равнища сметки по 9 000. Първоначално си помислих, че е хакерска интервенция " , споделя пострадалата.

След като се схванало, че е запор, станало ясно още, че до този миг правосъден реализатор към този момент е изтеглил 2000 лв. от сметката ѝ. След писане на писма до него и до общинското сдружението - въпросът е съвсем позволен.

Цанка получила позвъняване от правосъдния реализатор, че от " Топлофикация София " са отдръпнали претенциите си към нея. Свален бил запорът по сметките и в този момент чака да и върнат към този момент взетите 2000 лв..

Наред с положителната новинаобаче пристигнала и неприятна. Съдебният реализатор уведомил Цанка, че против нея имало и още едно дело, отново от „ Топлофикация София “.

От столичната „ Топлофикация " изясняват, че е станало неточност с документите и се извиняват на русенката.

" Как да го приема това опрощение? Каква е тази остаряла база данни? Какво значи това - че в някакъв предходен живот съм живяла на адрес в София ли? ", недоумява Цанка.

Тя счита да заведе дело против „ Топлофикация София “, откакто към този момент три пъти общинското сдружение я съди на неизвестно какво съображение и блокира банковите ѝ сметки.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР