Топлофикация София“ няма да спира парното засега, съобщава дружеството в

...
Топлофикация София“ няма да спира парното засега, съобщава дружеството в
Коментари Харесай

„Топлофикация София“ няма да спира парното засега 

„ Топлофикация София “ няма да стопира парното към този момент, оповестява сдружението в формалната си страница. 

Поради предстоящо захлаждане в идващите дни и среднодневни температури под 12С „ Топлофикация София “ ще продължи да дава услугата отопление до настъпване на нужните условия за преустановяването ѝ. Такива причини дава сдружението в известието си. И разгласява таблица със междинната денонощна температура на външния въздух по данни на Национален институт по метеорология и хидрология. 
 таблица топлофикация Топлофикация София
„ Продължаваме да следим всекидневно данните, предоставени от Национален институт по метеорология и хидрология “, твърдят от сдружението. Актуална информация може да намерите на уеб страницата на сдружението, фейсбук страницата ни, както и на осведомителния телефон 0 700 11 111.

Припомняме, че във вторник сдружението разгласи, че има подготвеност да стартира поетапното прекъсване на парното.

Според наредбата това би трябвало да се случи до 30 април или в случай че междинната денонощна температура в три поредни дни е над 12 градуса, както и прогнозата за идващите 7-10 дни да е за трайно стопляне.

Битовите клиенти могат да заявят дата за по-ранно прекъсване на отоплението. За задачата би трябвало да посетят най-близкия център за обслужване на клиенти, да попълнят заявление и да показват решение от Общото заседание на етажната благосъстоятелност за по-ранно прекъсване.

Стопанските клиенти, включително детските градини, учебните заведения и здравните заведения, също могат да заявят по-рано изключване на парното. Достатъчно е директорът/управителят да изпрати документално заявление в обслужващия ги топлорайон или в Централно ръководство на сдружението.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР