"Топлофикация София" ЕАД започва реконструкция на топлопреносната мрежа в централна

...
"Топлофикация София" ЕАД започва реконструкция на топлопреносната мрежа в централна
Коментари Харесай

Топлофикация София започва ремонтите до дни

"Топлофикация София " ЕАД стартира реорганизация на топлопреносната мрежа в централна градска част, оповестиха от сдружението. От 13 май 2020 година ще бъде спряна топлата вода в региона на ул. "6-ти септември ", като потребителите са известени навреме, според нормативните условия, посредством известия във входовете на постройките, съобщи Българска телеграфна агенция.

Топлопроводите в централната градска част на София са построени в средата на XX век, като някои от тях са отчасти реконструирани преди близо 40 години. Именно остарелите тръби са повода за честите повреди в системата, означиха от "Топлофикация София ".

Рехабилитацията на топлопреносната мрежа е напълно в интерес на потребителите и се прави от сдружението за повишение надеждността и качеството на топлоподаването. В рамките на реконструкцията е планувана и поетапна замяна на водопроводната и канализационна инфраструктура. Във връзка със започването на ремонтите по тези трасета, намиращи се в непосредствена непосредственост до тръбопроводите на "Топлофикация София ", е належащо да бъде спряно топлоподаването за обезпечаване на сигурността както на ремонтните екипи, по този начин и на жителите, които живеят наоколо до обекта.

"Топлофикация София " ЕАД ще упражнява непрекъснат надзор върху активността на изпълнителите, качеството на осъществяваните работи и спазването на разпоредбите за сигурност на обекта.

Топлофикация София предлага на клиентите си облекчения при заплащането на сметките
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР