Топлофикация погна естрадните легенди Богдана Карадочева и Стефан Димитров за

...
Топлофикация погна естрадните легенди Богдана Карадочева и Стефан Димитров за
Коментари Харесай

Парното съди Богдана и Стефан за 50 лева, Ива Екимова моли за разсрочено плащане

Топлофикация погна естрадните митове Богдана Карадочева и Стефан Димитров за неплатена сметка от 50 лв., научи HotArena.

Съдебното дело е за неплатена сметка от 50 лв. на парцел, който се намира на столичната улица „ Гургулят “ за интервала 1-30 април 2014г. Адвокатът на двойката оспорва желае, защото абонатният номер, за който е въпросната сметка, е на името на друга жена, а парцелът се намира в прилежащия вход В, а не в А, където подсъдимите са имали апартамент, само че са го продали преди време.

Ива Екимова и нейната щерка Дара също са водили дело с Топлофикация. Двте са съсобственички на жилището и по тази причина отговорностите им към парното за интервала май 2014-април 2015 да разпределени надлежно 708 лева за Ива и 236 за Дара. Ива не е оспорила исковата молба, но  е декларирала, че е сключила извънсъдебно съглашение с Топлофикация за разсрочено заплащане и е помолила съда за преустановяване на делото. Въпреки това процесът продължава. „ Поведението на ответниците се явява причина за предприемане от страна на ищеца на отбрана посредством съд, заради което в тяхна тежест следва да бъдат предоставени разноските сторени от ищеца в производството “, написа в решението на съда. Екимови са възстановили на парното държавната такса по делото от 109 лева, само че от енергийното сдружение упорстват да се заплати и стотачка за юристконсултско награждение, написа ‚Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР