Топлофикация - Перник започна от днес годишен планов ремонт, съобщиха

...
Топлофикация - Перник започна от днес годишен планов ремонт, съобщиха
Коментари Харесай

Топлофикация - Перник започна годишен планов ремонт


" Топлофикация - Перник " стартира от през днешния ден годишен планов ремонт, оповестиха от сдружението. Той се случва с два дни по-рано поради непредвидена повреда, наложила прекъсване на котлите.

Оставащите два дни до формалния старт на годишната профилактика са незадоволителни като софтуерно време за загряване на водата и постигане на оптималните ѝ параметри, поради което парогенераторите няма се пускат, обясниха от " Топлофикация ".

Ще се ремонтират нагревните повърхности, зидарията и изолацията в топлоизточниците, ще се ревизират защитните схеми на парогенераторите, ще се поправят прахоприготвящите им системи, ще се подмени покривът на котелното помещение, ще се ремонтират оборудванията за филтриране на димни газове, ще се подменят сектори от основни и спомагателни трасета по топлопреносната мрежа.

След формираните два акта предишния месец за неорганизирани излъчвания от покрива на котелен завод на Топлоелектрическа централа " Република ", от сдружението са окуражени да реализират всички изискуеми екологични параметри.

Годишната профилактика ще продължи до 30 септември. Дотогава градът ще бъде без топла вода.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР