Топлофикационното дружество изгражда над 200 метра нов топлопровод От 21.07.2018

...
Топлофикационното дружество изгражда над 200 метра нов топлопровод От 21.07.2018
Коментари Харесай

EVN Топлофикация присъединява жилищни сгради в район „Северен“ в Пловдив към топлопреносната мрежа

Топлофикационното сдружение построява над 200 метра нов топлопровод

От 21.07.2018 година EVN Топлофикация започва план за създаване на нови топлопроводи в регион „ Северен “, гр. Пловдив, за присъединение на жилищни здания към централно отопление и битова гореща вода. Планира се да бъде построена повече от 200 метра нова мрежа, която ще зарежда с топлинна сила здания по улици „ Полк. Сава Муткуров “, „ Златна Панега “ и „ Порто Лагос “. Новите топлопроводи са планувани да имат опция да захранят също и строящите се все още нови здания в региона.

Строително-ремонтните действия ще се реализират на стадии. Тяхното осъществяване постанова изцяло затваряне за придвижване по ул. „ Полк. Сава Муткуров “ в региона на кръстовището на ул. „ Полк. Сава Муткуров “ с ул. „ Златна Панега “ за интервала 21.07 – 31.07.2018 година Предвиден е обходен маршрут по ул. „ Сърнена гора “. След това следва отчасти затваряне за придвижване на ул. „ Златна Панега “ – единствено на западното платно сред ул. „ Сава Муткуров “ и ул. „ Порто Лагос “.

Очаква се дейностите да приключат през първата половина на септември 2018 година EVN Топлофикация твърди, че сдружението ще предприеме нужните ограничения за по-бързото привършване на плана.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР