Топла семейна сбирка очаква Преслава по коледните празници. Фолк звездата

...
Топла семейна сбирка очаква Преслава по коледните празници. Фолк звездата
Коментари Харесай

Преслава направи грандиозна крачка в живота си! Ето какво е планирала с Павел

Топла фамилна колекция чака Преслава по коледните празници. Фолк звездата ще запознае фамилията си с новото си гадже Павел, от който се твърди, че чака дете. Любимият на певицата до момента се познаваше единствено със сестрата на Преслава – Ивелина. Заради претрупания си график изпълнителката все не намирала време да заведе Павел в Добрич и да го показа на майка си Янка и татко си Кольо.

Двамата решили паметната среща да се случи на най-светлите празници, когато хората са в приповдигнато въодушевление и няма по какъв начин родителите й да не харесат бъдещия шурей.

На трапезата ще седне и Ивелина и нейната дъщеричка. Преслава и Павел обаче няма да се задържат дълго в Добрич, защото тя има куп участия из цялата страна.

Майката на пайнерката я чака с неспокойствие, защото все по-рядко й вижда очите. Радостна е и поради новината, че чедото й си има обичан, защото имала суровите упования, че Петя, както е същинското име на чалгаджийката, ще си остане остаряла мома, написа „ Галерия “.

Преслава пък била обезпокоена по какъв начин родителите й ще одобряват Павел, поради писанията по негов адрес, че постоянно се забърква в съмнителни каузи.

Лазаров е първият мъж, който брюнетката ще запознае с най-близките си хора. Преди него тя не е водила никой в Добрич.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР