Топката, с която ще се играе на Евро 2024, от

...
Топката, с която ще се играе на Евро 2024, от
Коментари Харесай

Мачовете от футболния елит ще се играят с топката от Евро 2024

Топката, с която ще се играе на Евро 2024, от 14 юни до 14 юли в Германия, ще бъде и формалната за мачовете в Първа лига за сезон 2024/25.
Прочетете още
Fussball Liebe (в превод - " Любов към футбола " ) е на ADIDAS, като като се изключи че употребява рециклиран полиестер и мастило на водна основа, е направена от по-устойчиви материали на биологична основа. Всеки пласт на топката е поправен, с цел да включва материали като царевични нишки, захарна тръстика, дървесна маса и каучук.

Във втора лига тимовете ще играят с ADIDAS TIRO PRO. Тя е с обичайния дизайн от 32 панела и има най-високия рейтинг на FIFA. Текстурираната повърхнина и безпроблемното свързване TSBE обезпечават отмерено допиране и по-добро сцепление.



В Tрета лига играчите ще имат опцията да се насладят на ADIDAS Tiro Competition. Топката е основана по стандартите на FIFA Quality Pro, с цел да обезпечи ослепително показване на терена. Моделът се характеризира с термично обвързвана безшевна повърхнина за съвършено допиране.

 

Моделът, с който ще се играе в аматьорския футбол пък е ADIDAS Tiro League TB. При него термично свързаната структура спомага за възстановяване на траекторията и докосването.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР