Топим шефа в нетаКНСБ пусна безплатно мобилно приложение, в което

...
Топим шефа в нетаКНСБ пусна безплатно мобилно приложение, в което
Коментари Харесай

Четете в Марица: Топим шефа в нета

Топим шефа в нета

КНСБ пусна гратис мобилно приложение, в което служащи и чиновници могат да подават сигнали против неточни шефове и неспазване на трудовото законодателство. Оплакванията може и да са анонимни, системата единствено ще локализира обитаемото място, от където са подадени.

Яслата с евтините общински клубове пресъхва

Десетократното орязване на дотациите, поискано от премиера Бойко Борисов, ще откаже множеството партии от лъскави клубове със секретарки и сътрудници, макар че за общински парцели те и в този момент заплащат най-евтин наем. Тарифата в Пловдив не е променяна от години и е алегорична - единствено 50 стотинки на квадрат, без значение къде се намира партийният клуб.

Имотът на Ралев до ПУ му носи над милион

Един милион, че и доста повече, може да завоюва родата на задържания кмет на " Северен " Ральо Ралев от парцела, който е придобил посредством заменка татко му зад новата постройка на ПУ на бул. " България ". Това пресметнаха пловдивски брокери, откакто " Марица " им сподели терена.

Вербуваното от ИДИЛ момче се върна в клас

Момчето, което е било вербувано от „ Ислямска страна ”, се върна в учебно заведение. Школските управляващи обаче са инструктирани да създадат крачка обратно и да не се намесват. Случая поемат напълно психолозите на Министерство на вътрешните работи. Целта е поддръжката да се реализира от готови фрагменти и да не се всява ужас и суматоха измежду останалите родители.

Тапа на Кукленско, дюлгерите пият бира

Кукленско шосе стои разкопано, близо километър запушалка от коли запушва надлез „ Родопи “, а строителите бездействат и пият бира. За това алармира през вчерашния ден преди обяд четец на „ Марица “. Мащабният ремонт на една от най-натоварените пътни артерии в града стартира в края на май и би трябвало да завърши за 90 дни. В момента колите се движат единствено в едната лента на пътя. Другите две са с изрязан асфалт.

Търговци менте подвигат планина от отпадъци

Планина от отпадък се оформи за следващ път в градинката сред постройката на прокуратурата и Четвъртък пазара. Купища остарели кашони и гнили плодове са изхвърлени до тротоара на ул. „ Димитър Цончев ”. Мястото е в центъра на града и оттова непрекъснато минават непознати посетители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР