Топготвачът шеф Андре Токев няма да готви в затвора. Този

...
Топготвачът шеф Андре Токев няма да готви в затвора. Този
Коментари Харесай

Шеф Токев няма да готви в затвора, излиза да работи навън, прибира се вечер да спи в килията

Топготвачът началник Андре Токев няма да готви в пандиза. Този факт разочарова доста от пандизчиите, които станаха негови почитатели след изцепката му да кара пийнал по джанти на Околовръстния път на София. Токев сега е под карантина в болничното заведение към Софийския централен затвор поради коронавирус пандемията. След 10 дни ще бъде наведен за акомодация, както всички лишени от независимост, които престъпват стоманените порти на зандана. 

Квартира 

Отредено му е място в общежитието в Казичене, където действително Токев ще бъде по-скоро на квартира. Той ще излиза денем, с цел да работи на външен обект, а вечер ще се прибира за вечерна инспекция и единствено ще преспива в зандана. Лишените от независимост с леки присъди се настаняват в така наречен затворнически общежития. Голяма част от тях работят, защото 2 дни труд в пандиза се броят за 3 излежани и по този начин понижават присъдите си.

Над 80% от лишените от независимост в Казичене работят на външни обекти. Към самото общежитие се поставя труд за развъждане на пчели и лов на риба. Токев има тапия за готвач и мъчно ще му намерят работа в границите на самото общежитие, по тази причина ще се възползва от опцията да се труди на външен обект, довериха осведомени. Дали ще е в някоя сладкарница, или пък в ресторант, това към този момент в допълнение ще се реши. 

В същото общежитие измежду елитните пандизчии преди време лежа някогашният началник на парното Валентин Димитров–Топлото, който беше парнаджия. По-рано пък в този затвор бе Иво Недялков–Фараона, който работеше като лафкаджия в постройка до корпуса на пандиза. Що се отнася до Токев, готвачите в Казичене се надяват, че въпреки всичко ще им помогне с някои препоръки за рецептите в затворническата кухня. Токев е лишен от независимост за общо 10 месеца поради каране в пияно положение. Той към този момент излежа повече от 2 месеца под домакински арест и му остават 8. От тях като се приспаднат дните за работа, както и предстоящото му положително държание, най-вероятно топготвачът ще излезе при започване на юли, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР