Topendsports е портал, който предоставя данни и статистики за най-различни

...
Topendsports е портал, който предоставя данни и статистики за най-различни
Коментари Харесай

Колко лицеви опори трябва да може да прави един мъж

Topendsports е портал, който дава данни и статистики за най-различни спортни занимания. Там можем да намерим научни пояснения, подкрепени с числа и графики, за редица диети, подготвителни режими и, явно, статистики за това какъв брой лицеви опори би трябвало да може да прави всеки здрав мъж.

Важно е да отбележим, че става дума за най-вече лицеви опори без отмора.

Според Topendsports, мъжете на възраст от 20 до 29 години би трябвало да могат да създадат 17-29 лицеви, с цел да получат " междинен ". " Отличниците " в тази възрастова група биха могли да създадат повече от 47, а " двойкаджиите " - по-малко от 10.

За чудесно показване при мъжагите на възраст 30-39 години, прагът за чудесно показване е свален на 41 лицеви опори, а междинната норма е 17-29 лицеви едновременно.

При младежите на възраст от 17-19 години за чудесно показване се смята правенето на повече от 56 повторения без спиране.

Не знаем какво тъкмо ни носи способността да покрием нормативите в таблицата, само че най-малкото можем да се изфукаме пред приятелите си, че не сме в рубрика " слаб ". /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР