Топастроложка разкри най-добрите дати за сключване на брак през 2024

...
Топастроложка разкри най-добрите дати за сключване на брак през 2024
Коментари Харесай

Вижте най-подходящите дати за сватба през 2024-та 



Топастроложка разкри най-хубавите дати за подписване на брак през 2024 година Според Стина Гарбис има пет галактически благословени дни тази година, които са подобаващи за женитба, тъй че, в случай че не желаете да рискувате назадничавост и злополучни условия да скапват огромния ви ден, може да ги имате поради.
Стина Гарбис твърди, че най-хубавите дни за подписване на брак през 2024 година съответстват с пресичането на Венера – планетата на любовта, романтиката и хубостта, с Плутон – планетата на любовта, секса и брака. Юпитер също играе роля в някои от тези дни, защото е „ доста удобен знак за огромни празненства и благополучие “.

17 февруари е една от най-благоприятните дати за значимия ден. Тя идва единствено няколко дни след сантименталния празник „ Свети Валентин “. Ако постоянно сте желали да вървите по пътеката, носейки букет от прясно разцъфнали пролетни цветя, има две благоприятни условия да го извършите тази година. Първата се пада на 24 март, защото четири планети, в това число Венера, ще бъдат в сантименталния и прочувствен знак Риби. Ако гала през март не дава отговор на вашия график, помислете да размените обетите си на 29 април. Тогава Венера се причислява към три други планети в знака на Телец, в това число Юпитер, до момента в който други три планети ще бъдат в Риби. Ако желаете лятна женитба, вашата дата е 29 август, защото Венера във Везни ще бъде в тригон с Плутон във Водолей. Венера още веднъж ще бъде във Водолей на 7 декември, което прави тази дата последната най-хубава за подписване на брак за тази година.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР