Топъл пясък, шумът на вълните, коктейл в ръката… но това

...
Топъл пясък, шумът на вълните, коктейл в ръката… но това
Коментари Харесай

5 дни депресия след ваканцията

Топъл пясък, шумът на вълните, коктейл в ръката… само че това към този момент е единствено спомен, а вие към този момент сте в офиса и неприятното въодушевление е налице.

Оказва се, че това е типично положение и ще трае към пет дни откакто се приберете от своята отмора.

Според изследване най-лошото, което ще ви сполети в този миг е неналичието на централизация. Поне в това се кълнат запитаните 2000 британци. Една десета от жителите на Острова пък изясняват, че се нуждаят от най-малко 10 дни, с цел да превключат на работен режим.

Те изясняват, че като се върнат в офиса им е мъчно да се съсредоточат и постоянно позволяват неточности. 16% изпускат периоди, а един на всеки шестима души признава, че прекарва повече време в обществените мрежи.

Повечето обаче са единомислещи, че намират разтуха в нездравословната храна, защото тя сякаш подобрявала настроението им. Само ¼ се пробват да се хранят здравословно.

“Първите признаци са свързани с появяването на “безпокойство, горест, незаинтересованост, неспокойствие, липса на централизация, а по в миналото и до загубата на сън ”, изясняват испански специалисти.

За да се избегне “Синдромът годишна отпуска ”, те поучават почиващите да се завърнат няколко дни преди да стартират работа, с цел да имат опция да се приспособяват.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР