Топ прахосмукачката Roborock S7 Pro Ultra се предлага с уникална

...
Топ прахосмукачката Roborock S7 Pro Ultra се предлага с уникална
Коментари Харесай

Roborock S7 Pro Ultra – кралят на роботите прахосмукачки


Топ прахосмукачката Roborock S7 Pro Ultra се предлага с неповторима станция за обслужване

Не инцидентно тази прахосмукачка е обозначена като Ultra. Според мнозина експерти и мнения от консуматори, моделът е топ класа и ще задоволи и най-претенциозните домакини, когато става въпрос за разчистване на жилището.

Роботизираната прахосмукачка не е за всеки бюджет, само че въпреки всичко цената ѝ е задоволително атрактивна за междинното домакинство – моделът се предлага в този момент за €879 с ваучър за отстъпка NNNROBKS7PU в световния онлайн магазин Geekbuying, с безвъзмездна доставка от европейски склад и без спомагателни такси.

Мопът на Roborock S7 Pro Ultra ще отстрани и най-упоритите замърсявания по пода

Това е образован апарат, изработен в духа на модерната наклонност за вграждане на функционалности с изкуствен интелект в битовата техника. Pro Ultra в наименованието на робота значи съществуване на нещо особено. Може да изтъкнем, да вземем за пример, че с изключение на самата прахосмукачка ще получите и специфична станция за изпразване на събрания отпадък. Нещо повече, този Roborock S7 може самичък да прибавя чиста вода в резервоара за разчистване и даже да изцежда кърпата си за разчистване.

На процедура това е сложно устройство за разчистване на жилището, което ще ви разтовари от доста рутинни задължения. Единствената ви грижа ще остане да сменяте от време в точния момент торбата с отпадък, да изпразните резервоара за мръсна вода и да добавите чиста вода.

Управлението на Roborock S7 Pro Ultra е елементарно благодарение на мобилно приложение

Сигурно сте нетърпеливи да научите характерностите на този толкоз хвален робот. Те в действителност са впечатляващи. има всмукателна мощ до 5100 Pa, или два пъти повече в сравнение с при стандартия S7 модел, което значи, че никакви отпадъци по пода нямат и минимален късмет за оцеляване.

Роботът доближава пиковата си мощ в специфичния режим Max+, предопределен за изсмукване и на най-упоритите замърсявания. Останалите, по-обикновени режими на работа, са задоволителни за множеството сюжети на разчистване с Roborock.

Ще имате грижа да изхвърлите боклука от Roborock S7 Pro Ultra едвам един път на 7 седмици

Ако пък приказваме за батерия – с потенциал от 5200 mAh тя е една от най-големите на пазара, като обезпечава до 3 чака непрекъсната работа на прахосмукачката. Когато изчерпи потенциала си от сила, Roborock S7 Pro Ultra се връща до зарядната станция, презарежда се и продължава да почиства.

Впечатляващата мощност на засмукване и издръжливата батерия са допълнени от редица функционални преимущества на Ultra. Сред тях е хубавичко гумена четка, която е ситуирана още по-близо до пода, което я прави по-педантична в почистването. Освен това е проектирана по този начин, че да не позволява усложнение с косми.

Roborock S7 Pro Ultra схваща къде да чисти и къде не, с цел да не пречи на никого

Засмукването на прахуляк и отпадъци от пода е единствено една от дилемите, с които Roborock S7 Pro Ultra се оправя безупречно. Тя е в стихията си и при последващото разчистване с измиване. Тук не става въпрос просто да влачите мопа по пода. S7 Pro Ultra е надалеч по-усъвършенствана посредством специфична вибрационна система.

VibraRise прави миенето по-прецизно и може да почисти даже засъхнала нечистотия – нещо, което не е по силите на елементарните роботизирани прахосмукачки. Ефективността на почистването е усъвършенствана с до 30%, с помощта на системата с 3000 трептения в минута. При това работи еднообразно дейно, без значение дали сега прахосмуче, мие пода или е върху килима.

Като стана въпрос за килими, би трябвало да споменем, че Ultra открива автоматизирано тези настилки и сама задейства съответната технология на разчистване с забрадка. Роботът разпознава килими с дебелина до 5 милиметра.

Roborock S7 Pro Ultra приема и гласови команди, да вземем за пример посредством Гугъл Assistant

Нали не се съмнявате, че апарат от този ценови клас знае когато и да е къде се намира, даже и в многоетажни жилища. За задачата S7 Pro Ultra е оборудвана с една от най-усъвършенстваните системи в света за сканиране и навигация. Роботът записва автоматизирано нова карта на помещението въз основа на това къде е бил и какво вижда радарът му. Резултатът е по-бързо и по-ефективно придвижване на прахосмукачката по време на почистването.

Картите, които основава, се резервират автоматизирано и благодарение на мобилно приложение можете да задавате или редактирате стаи, разнообразни зони за разчистване, виртуални стени, неразрешени зони и други Поддържат се три типа карти, включително класическа 2D с аспект от горната страна, 3D с обрисуване на цялата стая и специфична матрична карта, с която прахосмукачката може да направлява по-прецизно.

Картите са на доста високо равнище, с тъкмо идентифициране на мебели. Ако желаете, да вземем за пример, да почистите единствено към леглото, просто би трябвало да изпратите прахосмукачка там. Освен това можете да зададете метода на разчистване настрана за всяка стая – да вземем за пример, оптималната мощ за кухнята и по-щадящ режим за всекидневната.

Всеки мечтае за образован асистент като Roborock S7 Pro Ultra

Има и функционалност за рутинно разчистване – при нея Roborock S7 Pro Ultra ще почисти старателно кухнята след готвене, единствено с едно тракване. Сред останалите смарт функционалности внимание заслужава ръководството с гласови команди посредством смарт телефон приложение, което поддържа известния Гугъл Assistant.

За цялостна бистрота в процеса на разчистване, в смарт телефон приложението постоянно можете да видите тъкмо къде се намира роботът, къде към този момент е бил по време на разчистване и къде към момента следва да отиде. Чрез непрекъснато учене и рационализиране S7 Pro Ultra става все по-пъргав и ефикасен с течение на времето.

Дизайнът на Roborock S7 Pro Ultra е изкусен – роботът е комфортен за ръководство и обслужване

Но мнозина евентуално ще оценят най-високо идната атракция на Roborock S7 Pro Ultra – това е автоматизираната станция за изпразване на боклука и разчистване. Контейнерът за чиста вода поддържа разчистване на до 300 квадратни метра без нужда от доливане на вода. Използваната вода автоматизирано се изсмуква от прахосмукачката и се съхранява в контейнера за мръсна вода на станцията.

Уникалната е и системата за измиване на моп кърпата, която прави робота постоянно подготвен за идващото разчистване. Системата включва специфична четка за унищожаване на непотребната вода и нечистотия от кърпата. Благодарение на огромния размер на торбата за боклука, ще ви се постанова да я изпразвате единствено един път на 7 седмици.

Всяко приблизително семейство може да си разреши почистващия топ робот Roborock S7 Pro Ultra

След всичко казано дотук, можем да обобщим, че Ultra е един отличен домашен апарат за разчистване, продуктивен и ефикасен, с разнородни смарт функционалности и издръжлива батерия – апарат, който ще ви разтовари от досадните рутинни задължения и ще поддържа жилището постоянно чисто.

Ако желаете този робот-прахосмукачка, поръчайте го тук: – в този момент за €879 с ваучър за отстъпка NNNROBKS7PU в световния онлайн магазин Geekbuying. Доставката е безвъзмездна от европейски склад в границите на няколко работни дни и без спомагателни такси.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР