Топ моделът Мастагарков е последният гост в сезон 1 на

...
Топ моделът Мастагарков е последният гост в сезон 1 на
Коментари Харесай

Защо Мастагарков отказа “Ергенът” и влезе в “Игри на волята”?

Топ моделът Мастагарков е последният посетител в сезон 1 на “След Игрите ” - първият формален подкаст за Игри на волята. Той отпада в полуфиналите на предаването, само че има вяра, че спечелилият можеше да бъде различен, в случай че беше стигнал до финалната борба.

Пред водещата Ива Иванова Мастагарков разгласи, че два пъти е получавал предложения за “Ергенът ”, само че ги е отказал, тъй като фантазията му е била да взе участие в “Игри на волята ”. Той споделя, че малкия екран не е мястото, където да покажеш възприятията и желанията си към даден човек.

 Мастагарков

Мастагарков описа, че в никакъв случай не е обмислял да играе с Мартин след техния спор, тъй като не може да елементарни на човек, който го е предал. Пререканията сред двамата са траяли и отвън предаването, поради спор, зародил от събитие, на което дружно са участвали поп фолк певицата Емануела и моделът. В “След Игрите ” той споделя повече за абсурда, в който е забъркана и някогашната му обичана Десислава.

В “След Игрите ” Мастагарков показа, че от самото начало е сдържал страстите си, с цел да даде позитивен образец на децата, които го гледат. Бившият футболист описа, че е получил доста предложения от разнообразни учебни заведения, където да бъде посетител и да приказва срещу насилието измежду учениците.

 Мастагарков

Какво счита Мастагарков за множеството нарушавания на разпоредбите тази година и поддържа ли към момента контакт с първата си огромна обич - поп фолк певицата Десислава? Гледайте епизодите на “След Игрите ” в, и.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР