Топ дизайнерката Миглена Каканашева и транспортният бос Румен Рончев бяха

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева и транспортният бос Румен Рончев бяха
Коментари Харесай

МЕГЗ категорично отрече слуховете за раздяла с Рончев

Топ дизайнерката Миглена Каканашева и транспортният необут Румен Рончев бяха изловени от ловките камери на “Папараци” по време на сантиментален обяд в бляскав ресторант в столицата.

Влюбените изглеждаха по-сплотени и близки от всеки път и си гугукаха сантиментално. Рончев хранеше Каканашева, а тя не спираше да го прегръща и допира. Това изрично отхвърля всички клюки, че известната двойка се е разделила, тъй като Мегз се е хванала с милионерски правоприемник, който е изплувал от предишното ѝ.

Самата Мегз също поддържа това изказване като показа на стори в инстаграма си фрагменти от сантиментална изненада, която половинката ѝ е приготвил за нея - дребна торта под формата на сърце, на която написа М + Р.

Двойката провокира същински медиен възторг с любовната драма, която претърпя пред очите на всички началото на годината. Историята им по нищо не отстъпваше на сюжети от латино или турски сериал - с голям брой обрати, сълзи, припадъци и злонамерени близки, които желаят да ги разделят за пари.

В последна сметка нежната Мегз устоя на кошмара и двамата с Рончев потвърдиха любовта си един на различен. Днес двамата се носят на крилете на любовта и като че ли нямат потребност от друго. А Мегз наподобява като нов човек - радикално променено поведение, разхубавена и постоянно сияеща.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР