Топ дизайнерката Мегз се похвали в социалните мрежи, че е

...
Топ дизайнерката Мегз се похвали в социалните мрежи, че е
Коментари Харесай

МЕГЗ изобрети елексир срещу косопад

Топ дизайнерката Мегз се похвали в обществените мрежи, че е основала артикули против косопад.

Красавицата неотдавна е още веднъж дейна в инстаграм и не стопира да комуникира с почитателите си. В малко клипче Каканашева смъкна екстеншъните си и за удивление на всички - нейната лична коса беше пораснала до раменете. Косата на Мегз в този момент наподобява здрава, гъста и даже лъскава.

Припомняме, че предходната година в къщата на Биг Брадър Каканашева беше осъдена да не носи изкуствени коси и личната ѝ коса беше ужасна - къса, повредена и проскубана. Тогава Мегз стана жертва на голям брой насмешки и обиди от страна на другите съквартиранти.

Близки до дизайнерката разясняват, че в оня миг тя се е засегнала доста и е дала обещание, че ще сътвори артикул, който няма да разреши на никое момиче повече да изпитва позор от косата си. Говори се, че Мегз се вманиачила по тематиката и похарчила луди пари за лабораторни проучвания в Германия, с цел да създаде личен серум против косопад.

Самите резултати амбициозното миньонче тества върху себе си. Прилагаме фотоси, с цел да видите разликата единствено година по-късно. Нормалната коса пораства с към 0,7 на месец или към 8,5 см на година, Косата на Каканашева е пораснала с към 20 см, което за една година е същинско знамение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР