Топ дизайнерката Мегз има ново любимо хоби. Красавицата сподели пред

...
Топ дизайнерката Мегз има ново любимо хоби. Красавицата сподели пред
Коментари Харесай

Мегз с подарък кон за 20 бона

Топ дизайнерката Мегз има ново обичано занимание. Красавицата показа пред вестник Телефраф, че скоро е получила за подарък от другари кон и в този момент се учи да язди.

От изданието се пробват да схванат детайлности и да научат кой би направил толкоз безценен подарък, тъй като един породист кон коства най-малко 20 хиляди. Амбициозното миньонче, обаче не споделя детайлности по тематиката от кого е подаръка и бърза да се похвали, че с животното са се усетили от пръв взор.

Тя още прибавя, че не може да язди професионално, само че доста желае да се научи

“И преди съм яздила, само че напълно малко. Конете просто ме харесват. Преди няколко месеца един другар с доста молби и мрънкане от моя страна ми разреши да се кача на неоседлан кон. Може ли да си визиите бях първата, която го язди. Беше толкоз вълнуващо и малко ужасно по едно и също време, изключително първоначално. Но аз съм с доста рискован дух и не се уплаших. Накрая се харесахме (смее се). От тогава непрекъснато мислех за това”.

Скоро Мегз показа в историята си в инстаграм видео с нейни другари от огромно ранчо с доста животни. Там тя получи за подарък сърничка, която кръстиха на нея.

“Напоследък чувствам доста мощна връзка с животните. Когато съм около тях се усещам щастлива и безгрижна. Обичам да извозвам време измежду природата и се старая да го върша във всяка свободна минута” - прибавя още носителката на Златна Игла пред изданието.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР