Топ дизайнерката Мегз е била задържана над 4 часа на

...
Топ дизайнерката Мегз е била задържана над 4 часа на
Коментари Харесай

МЕГЗ задържана на турската граница

Топ дизайнерката Мегз е била арестувана над 4 часа на турската граница. Това показа самата тя в стори в инстаграм профила си, видя HotArena.

Красавицата е една от родните ни звезди, които пътуват най-често до южната ни съседка. Сега, обаче, ситуацията в Турция е много тежко поради срутва на лирата и инспекциите не са подминали и надарената дизайнерка. Пет часа документите на Мегз са били разнищвани до най-малките елементи. Положението към този момент е толкоз затегнато, че никакви контакти не помогнали на дизайнерката да редуцира времето. Тя трябвало да изчака прецизната инспекция, в която се разнищвало какъв брой пъти е посещавала страната и за какво. Пътувала ли е до Америка и други отвъдокеански дестинации и за какво. Всеки, които в околните три месеца е бил в Америка бил заплашен от черен щемпел. Това, обаче, ни минимум не тормозило амбициозното миньонче. Тя умерено изчакала инспекцията и всичко било наред.

Според злите езици Мегз е на седмото небе, тъй като поради сривът на лирата пазари платове и материали на безценица от Турция. Говори се, че дизайнерката е трансферирала и дребна част от производството си в Истанбул. “Не знам кой я поучава, само че постоянно съумява да извади шанс. Тя е хитра и се възползва на най-много от неприятното икономическо положение в Турция ” - разясняват познати на дизайнерката, пред които тя наподобява се е хвалила. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР