Топ дизайнерката МЕГЗ демонстрира завидна физическа форма. Амбициозното миньонче качи

...
Топ дизайнерката МЕГЗ демонстрира завидна физическа форма. Амбициозното миньонче качи
Коментари Харесай

МЕГЗ става каскадьорка - slava.bg

Топ дизайнерката МЕГЗ показва забележителна физическа форма. Амбициозното миньонче качи в инстаграма си стори на брат си, в което той прави задно салто.

Каканашева написа и статус “Горда сестра”. Минута по-късно Мегз качи второ клипче, на което е в голям батут и тя също прави салто, само че предно. Клипчето беше съпроводено със статус “архиви - изучавам се”.

Феновете на дизайнерката останаха изумени, тъй като сходно акробатично осъществяване изисква доста добра физическа форма, за която тя в никакъв случай не е намеквала.

Те побързаха да я похвалят като припомниха някои от паметните ѝ осъществявания в риалити форматите през годините. Като когато още на 22 понесе 36 кг камъни на гърба си в Къртицата и сложи всички мъже в дребния си джоб. Или когато тя единствена не се отхвърли и изпразваше басейна в къщата на Биг Брадър 12 часа, носейки 10 килограмови кофи вода.

Когато разруши Дани Златков на бокс, Тсуни на равновесие и сложи връх от 15 минути въртене в центрофуга в ледена вода. Братът на Мегз е каскадьор и някои от почитателите ѝ даже се пошегуваха, че е подготвена да вземе работата му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР