Топ адвокат, който изчезна миналата година по време на средиземноморски

...
Топ адвокат, който изчезна миналата година по време на средиземноморски
Коментари Харесай

Топ адвокат, който изчезна на луксозен круиз по Средиземно море, падна до смърт от балкона в морето

Топ юрист, който изчезна предходната година по време на средиземноморски круиз, се потопи до гибелта си, откакто падна от балкона на каютата си в морето, арбитър е открил.

Найджъл Блайт-Тинкър, 72, някогашен началник на правния отдел в William Hill, изчезна, до момента в който беше на борда на първокласния круизен транспортен съд Seven Seas Mariner - първият в света круизен транспортен съд, който може да се похвали с „ всички жилища, всички балкони “ каюти, през юли м.г. Върховният съд на Лондон разбра, че алармата е била вдигната, когато господин Блайт-Тинкър – който също е бил ръководител на многомилиардната компания майка на Ladbrokes GVC Holdings – не е напуснал кораба в Барселона, защото е бил на борда, когато е отпътувал от Марсилия. предходния ден.

Семейството му направи " обезверени опити " да се свърже с него, откакто личният състав на борда на кораба откри кабината му празна, с " облеклата му, сгънати спретнато на леглото ". След като изслуша показанията на дъщерите на юриста, основният арбитър от Вър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР