Тони Иванов, който доби популярност през последните седмици като гадже

...
Тони Иванов, който доби популярност през последните седмици като гадже
Коментари Харесай

Гаджето на Асен Василев заплашва със саморазправа журналисти, готвел „тежко отмъщение“ 


Тони Иванов, който доби известност през последните седмици като гадже на някогашния кандидат-премиер Асен Василев, не стопира да бълва брутални закани против публицистите, разкрили аферата му с Василев, откакто Иванов бе арестуван за 72 часа при опит за бягство от полицейска инспекция на бул. „ България “. Това разкриха за BIG5.bg очевидци на заканите му от Варна. Нека напомним, че Иванов имаше лампа на НСО на частния си автомобил и беше употребявал за водачи лица работещи за охранителната работа.

„ Ще ги съсипя тези, ще ги унищожа! ”, заканвал се Иванов, откакто полиция и прокуратура започнаха следствие против него. Той изрично отричал да е педераст и продължавал да упорства, че е мъжага и всички би трябвало да му викат “Тони Мафията ”. Тук би трябвало също да напомним, че преди години Иванов е бил арестуван за обири на парфюми от мол, поради което пък имал и прякора “Тони Парфюма ”. За известно време той даже бил в Дубай, като забавлявал с чара си богаташи и от двата пола.

Доскоро Иванов публично представяше себе си за деятел на Политическа партия от Варна, като наши източници настояват, че в началото той бил непосредствен с Даниел Лорер, който пък го срещнал с Асен Василев. Има очевидци, пред които Тони Иванов се е хвалил, че около връзките си с Лорер, Кирил Петков и Василев имал постоянни позиции и свои хора в Министерство на вътрешните работи, които освен щели да се погрижат за него, само че и да отмъстят за общественото му оскърбление.

От BIG5 призоваваме Иванов да бъде деликатен в заканите си, с цел да не се снабди небрежно и с второ, по-сериозно обвиняване. Също по този начин го призоваваме да излезе за малко от имиджа си на селска пръчка и при положение, че твърди, че информацията на BIG5 не дава отговор на истината, да заведе дело против медията ни. В правосъдната зала ние на драго сърце ще изслушаме „ доказателствата ” му, че не е имал интимни връзки с Василев, след което пък ще представим нашите – с дати, срещи, адреси и така нататък
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР