Тони Димитрова също се оплака от продуцента, забранил на Силвия

...
Тони Димитрова също се оплака от продуцента, забранил на Силвия
Коментари Харесай

Тони Димитрова също се оплака от Владислав Славов

Тони Димитрова също се оплака от продуцента, забранил на Силвия Кацарова да пее песните си Владислав Славов. Той опитал да вземе три от песните и на Тони Димитрова, само че създателите им не приели договорката, описа поп легендата в диалог с репортера ни Виктория Симеонова.

Преди седмици ви показахме по какъв начин въпросният ефирен водещ и артист е получил правата над името “Мелодия на годината ”. Недоглеждане на Българска национална телевизия е довело до това през 2015 година той да резервира комерсиалната марка и в този момент да обикаля страната с турне, кръстено на едноименния конкурс.
Казусът със Силвия Кацарова
Преди време известната изпълнителка се натъква на свои дискове, които се продават в разнообразни уеб сайтове в България и чужбина. Оказва се, че ги продава „ БГ-мюзик 18 ” – компания, благосъстоятелност на Владислав Славов. Кацарова завежда дело против него и го печели в края на 2022 година.

Но Славов взема решение да ѝ отмъсти и съумява да убеди създателите на текстовете на 7 от емблематичните ѝ песни да му трансферират правата си. По думите на юрист Мария Янева те са били въведени в подвеждане, за което сега водят каузи против въпросния продуцент. Но по този начил Славов се пробва да забрани на Кацарова да пее песните си. Той подава сигнали против нея в полицията и ГДБОП. Там са привиквани и други музиканти, дръзнали да я поддържат. Тормозът продължава и все още. Сред извиканите на разпит са дует “Ритон ”, Тони Димитрова, Георги Христов и Ненчо Балабанов.

Очаква се ново правосъдно решение по проблема, което евентуално да върне правата на Силвия Кацарова над личното ѝ творчество.
Отговорът на Славов
Опитахме се да поканим Владислав Славов в изявление да показа гледната си точка. Часове откакто одобри поканата ни и изиска да му изпратим въпроси на имейла, той отхвърли присъединяване си. Причината – щом имаме въпроси отвън обичайния ПР на “Мелодия на годината ”, значи “изпълняваме поръчки ” и не може да приказва с нас. Поиска да му предоставим данните на хората, алармирали ни за съмнителното придобиване на марката “Мелодия на годината ”. Позовавайки се на правото на отбрана на източниците си, репортерът ни отхвърли. Вики изясни, че може да даде текста на сигналите, само че не и данните за контакт с подателите. Изрази и подозрения, че Славов може да ги заплаши.

Продуцентът заплаши да ни съди, в случай че допуснем “грешка ”, каквото и да се има поради с това.
Казусите с Тони Димитрова
Освен че е опитал да получи правата за три от песните на бургаската звезда, Владислав Славов се е опитал и да ѝ отмъсти за желанието да показа някои притеснителни обстоятелства към неговата активност. Изпращал е сигнали против нея в полицията, ГДБОП, Национална агенция за приходите и даже Комисията за отбрана от дискриминация. В един миг е алармирал на Прокуратурата за чиновниците на Национална агенция за приходите и ГДБОП, които са открили, че Тони Димитрова няма нарушавания. Всичкото това в опит да я принуди да не приказва за методите, по които той се снабдява с правата на хиляди златни български шлагери.

Но Тони Димитрова е безапелационна – няма да се откаже от борбата с несправедливостта. Ние от “Господарите ” също изрично заставаме зад хората, потърпевши от схемите на този продуцент. Пожелаваме му да реализира свои лични триумфи един ден! Предвид последния диалог на репортера ни с него и тоталния му отвод да приказва пред нашата камера този път не сме го търсили за коментар.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР