Тони Димитрова, освен обичана певица, е и актриса в театъра.

...
Тони Димитрова, освен обичана певица, е и актриса в театъра.
Коментари Харесай

Тони Димитрова: До последно треперя, не знам защо на всички им изглеждам гладна

Тони Димитрова, с изключение на обичана певица, е и актриса в театъра. Един диалог с Петя Дикова споделя за морето, дамата и още нещо. 

Тони Димитрова приготвя своя трети концерт в Зала 1 на НДК. Парадоксално е, че на предлагането за предходните два първоначално дава отговор с твърдо " НЕ ". 

" Те са мои! Това си споделих и всичко си идва на мястото " - с тези думи изпълнителката съумява да овладее терзанието си по време на концерт.

Признава, че трепери до последно, тъй като желае залата да е цялостна и публиката да я слуша. 

Среден ТИР може да побере цветята и подаръците, които Тони получава на концерти. 

" Аз съм най-алчният човек за цветя. Случвало се е да си нося цветя у дома, които към този момент са увяхнали. Някои ги възкресявам. Ако нямам цветя у дома, вървя и си закупувам. На 10 юни нямаше по какъв начин да взема всички кошници и още не мога да си го простя. "

В кошниците, които получава, има бонбони, бисквити, луканка, козе сирене и напитки.  " Не знам за какво на всички им наподобявам гладна! " - с усмивка разяснява певицата. 

" За Гошетата, кучетата и хората " е роман, който следва тя да напише. Постовете й във фейсбук, в които споделя разнообразни истории, печелят огромна известност. 

Това издава певицата за присъединяване на футболиста в песента, която записаха дружно. Споделя и че когато записвали клипа във ветровития Пловдив, и двамата са пяли онлайн. 

" Аз имам доста добър слух и го чух, че пее доста правилно. Няма искания да е артист, само че има сърце! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР