Тони Димитрова намери най-добрия начин да изрази всичко, стаено в

...
Тони Димитрова намери най-добрия начин да изрази всичко, стаено в
Коментари Харесай

Тони Димитрова с видео за покойния си брат

Тони Димитрова откри най-хубавия метод да изрази всичко, стаено в душата си, след гибелта на брат си, който миналана година загуби борбата с Covid-19. Поп певицата му посвети разтърсваща ария, озаглавена "В сянката на твоята душа ", която е и жест към всички, които са си отишли в последната година в резултат на пандемията. Това разгласи самата тя с дълга и откровена обява в профила си в обществената мрежа.

"Имаше най-хубавите трапчинки на света! Когато бях дребна, с часове стоях със забити показалци и си прищипвах бузите, та да си направя и аз такива. Когато съм се родила, ти си бил на 4 годинки и малко след изписването ми, си протегнал ръка да ме погалиш като дремя, но баба ни те плеснала през ръчичките, с цел да не ме събудиш. И ти с нокътчето си ми одрал меката бебешка бузка. Носих този белег допреди години, в този момент скърбя, че се е изличил. “, стартира постът на певицата във Фейбук, в който тя споделя за обичани свои мигове с брат си и за близостта сред двамата.

"Когато записвах тази ария си мислех за теб, и все плачех, и не можех да я изпея! Защото от една година те прегръщам единствено в съня си! Подари ми я Хайго Агасян, думичките са на Лора Кекевска, аранжимента е на Светльо Лобошки, а Нивелин Мирков ме записа и все ми споделяше: “Хайде през днешния ден да не плачем!”! Ще те очаквам в съня си, Бате! Посвещавам тази ария в памет на всички, които изгубихме в пандемията ", написа изпълнителката. Продуцент на парчето е самата Тони Димитрова.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР