Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че

...
Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че
Коментари Харесай

Томи Хилфигър организира вечеря на Филмовия фестивал в Цюрих

Tommy Hilfiger, показан в България от SARKK SA, разгласи, че дизайнерът Томи Хилфигър провежда специфична вечеря по случай 13-тото издание на филмовия фестивал в Цюрих. Домакини бяха и изпълнителният шеф на Tommy Hilfiger, Даниел Грийдър, както и създателите на фестивала - Надя Шилдкнехт и Карл Споери.

Събитието се организира в емблематичният ресторант Razzia. Готите, измежду които бяха актьорите Андрю Гарфийлд, Клеър Фой и Бил Пулман бяха посрещнати с коктейл. Те се любуваха на изискана вечеря измежду впечатляващата неокласическа архитектура на ресторанта, датираща от 1920 година

В постройката, в която се намира ресторанта, се е помещавало първото кино в Цюрих. Хилфигър е прочут със пристрастеността си да съчетава културни и поп претекстове в творчеството си. Преди вечерята беше прожектиран късометражен филм за историята на марката Tommy Hilfiger, връзката й с изкуството и поддръжката й към фестивала през последните шест години.

Гостите се любуваха и на осъществяванията онлайн на швейцарските музиканти Марк Суей и Seven, които бяха облечени с облекла на Tommy Hilfiger.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР