Томас Маркъл се разплакал, докато гледал на миниатюрен телевизор в

...
Томас Маркъл се разплакал, докато гледал на миниатюрен телевизор в
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл с шокиращи признания за принц Хари, Брекзит и Тръмпркъл

Томас Маркъл се разплакал, до момента в който гледал на дребен тв приемник в калифорнийско заведение по какъв начин щерка му Меган се дами за принц Хари в Англия. Той призна това в първото си изявление откакто отхвърли да участва на събитието.

73-годишният американец изрази голямото си страдание, че сърдечна интервенция му попречила да съпроводи Меган до жениха й в Уиндзор.
Сред най-любопитните неща, споделени от Томас Маркъл, е диалогът с Хари, който изискал ръката на щерка му по телефона през декември предходната година.

"Казах му: "Ако си благородник, обещай, че в никакъв случай няма да вдигнеш ръка против щерка ми, и тогава, естествено, ще получиш разрешението ми ", изясни Томас Маркъл пред известния водещ Пиърс Морган, който разкри, че гостът му е получил за изявлението "няколко хиляди паунда ".

Според Томас Маркъл неговият шурей Хари му признал по телефона, че поддържа "експеримента с Брекзит ", а за президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп споделил, че милиардерът "трябва да получи късмет ".

От кралското семейство отхвърлиха да разясняват изказванията на Томас Маркъл за пристрастията на Хари. Членовете му не гласоподават и от тях се изисква да остават политически неутрални.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР