Томас Маркъл отказа да придружи дъщеря си на нейната сватба

...
Томас Маркъл отказа да придружи дъщеря си на нейната сватба
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл излъгал за операцията

Томас Маркъл отхвърли да придружи щерка си на нейната женитба на 19 май, а повода бе, че се наложи да претърпи сърдечна интервенция.

Британски медии обаче разкриха, че тази намеса е неистина и той просто е желал да разсъни състрадание. “Цялата история към бащата на Меган и сърдечната му интервенция е измислена. Той трябваше да измисли задоволително добра причина да не участва на сватбата и да избегне неудобството, когато фотосите излязоха на бял свят”, допълват близки до Меган.

По време на изявление, Томас Маркъл декларира изрично, че е бил опериран в медицинския център Sharp Chula Vista, който се намира наоколо до мексиканската граница в Тихуана. След извършено следствие на английските медии обаче, излиза наяве, че това не е истина. Екип на Daily Mail се е свързал с болничното заведение и оттова декларирали, че пациент с такова име не е постъпвал.

“Историята със здравословното положение беше неговият метод да провокира състрадание и да отклони вниманието от тези фотоси, които бяха доста неуместни за Меган и кралското семейство,” добавя източникът.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР